AL naujienos“ Amerikos lietuvių dienoraštis praneša, kad Viena iš didžiausių Amerikos bulvių traškučių gamintojų netrukus savo gerbėjus nustebins nauju traškučių skoniu, primenančiu vieną iš žymiausių Čikagos pasididžiavimų – restoranų tinklo „Giordano’s“ pizą „Deep Dish Pizza“.

Šią vasarą kompanija „Lay’s“ pristatys naują traškučių skonį, pavadintą „Deep Dish Pizza“. „Giordano’s“ picos įkvėpti traškučiai vietos parduotuvių lentynas pasieks jau netrukus – liepos 30 dieną.

Kompanija, siekdama pristatyti naujausius traškučius, planuoja suorganizuoti keletą turų, kurių metu traškučių mėgėjai galės išbandyti įvairaus skonio traškučius. Vienas iš tokių renginių Čikagoje, Navy Pier, vyks rugpjūčio 11 d. Kiti skoniai, įskaitant „New England Lobster Roll“, „Chile Con Queso“, „Cajun Spice“ ir „Thai Sweet Chili“, bus pristatyti kiekviename iš šių traškučių atstovaujamų regionų.