Nuotraukoje pateikta iš Jonavos ligoninės vaikų skyrius, vakarienė vaikui. Pusžalė bulvė, kefyras. Arbata, kurios skonis neaiškus, bandelė….
Lietuvos kaip valstybės požiūris į paprastą žmogų yra prastesnis už požiūrį į gyvulį. Didžiulis finansavimas skiriamas pasenusioms tanketėms ir krašto apsaugai, o vaikai ligoninėse “šeriami” žemiausio lygio pašarais.
Sekanti nuotrauka Kauno 2-oji ligoninė.
Santaros klinikų Vaikų ligoninės Pulmunologijos ir alergologijos skyrius. “pieniškos” dešrelės su “kečupu”.
Santariškių klinikos. „Gulėjau ligoninėje su 3 mėnesių vaiku. Buvau vaiką prižiūrintis asmuo. Vaiką žindau pati. Dėl vaiko sveikatos man buvo uždrausti pieno produktai, tačiau visada gaudavau pieniškus produktus, nes visoms mamoms vienodas meniu. Iškilo klausimas, kaip taip įmanoma? Juk vaikui maisto neduoda, nes žindau pati, dėl vaiko gyvybės svarbu, kad nevalgyčiau pienišku produktų, o man to negali suteikti?“.
Kauno klinikų Neurochirurgijos skyrius. „Esu alergiška visiems pieno produktams ir visos sesutės, slaugytojos ir pan tai žinojo, bet kitokio maisto nepasiūlė. Tad jei būdavo, pieniška sriuba, baltas sūris, pusryčiams fermentinis sūris su batonu ir t.t., aš likdavau tiesiog alkana, net neimdavau, kol galiausiai ir nebesiūlydavo, nes atsiminė jog man negalima tokio maisto. Tai net juokas ėmė, ateini pasiimti vakarienės ir tau duoda juodos duonos riekelę… Ką galiu pasakyti… Ideali vakarienė po operacijos“, – rašė pacientė.
Vilkaviškio ligoninės vakarienė.
Vilkaviškio ligoninės vakarienė.
LSMU ligoninės Kauno Klinikos .
Pakruojo ligoninė. Pusryčiai.
Jurbarko ligoninė.
Parengė Juozas Gedminas
Geriau pabadaukit ir būsite sveikesni, pieno , mėsos, baltų miltų, cukraus gaminių ligoninėse neturėtų būt. Tai vienareikšmiškai- nesveika. 50% sveikatos gimsta pilve.
В больнице надо болеть ,а не жрать ..правда ёнас ?
Tai ir nedirbu,yra kas man dirba ,uždirba ir užsidirba.
Prie ko čia Lietuvos nepriklausomybė,kažkoks marazmas,Santariśkėse teko panuvot porcijos kuo puikiausios,nu ir ką dabar daryti ?
Nesirgti 🙂